طراحی، ساخت و اجرای سیستمهای کاهش صدا تا حد مجاز نیروگاه ها با توجه به محل نصب و
بهره برداری
طراحی سیستمهای اتوماسیون و هوشمندسازی جهت کنترل بهینه منابع و مصارف متعدد و کنترل هر یک با توجه به شرایط فصلی، مصرف، شبکه یا مولدها
عیب یابی و رفع اشکال تخصصی جهت برطرف شدن موارد موجود نیروگاه که باعث خاموشی، خسارت، کاهش تولید، تریپهای مکرر و…
طراحی و اجرای سیستمهای پایش از راه دور (Monitoring) که این امکان را به مالکان، سرمایه گذاران، سهامداران، مدیران، کارشناسان فنی، ناظران، مشاوران و هرکسی که شما نیاز دارید میدهد که در هر
لحظه ای و در هر نقطه ای امکان اتصال به پارامترها، پنلهای کنترلی و اطلاعات مولدهای تولید پراکنده خود، به تفکیک را داشته باشد که بسیار به بحثهای برنامه ریزی، کنترل، رفع اشکال و… کمک خواهد نمود.
سیستمهای خورشیدی (Solar Systems)
مولدهای توربینهای بادی(Micro Wind Turbines)
ژنراتورهای برقآبی (Micro Hydro)
منابع تولید برق زمین گرمایی(Geothermal Power)
پیلهای سوختی(Fuel Cell)
و ….
هوشمندسازی ساختمانها امروزه با دو هدف مختلف و متفاوت مورد استفاده قرار میگیرد. این هوشمند سازی از طرفی با هدف مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی صورت میگیرد که با هدف حداقل نمودن مصرف انرژی خواهد بود و از طرف دیگر با دید آسایش حداکثری(لاکچری سازی- Luxury) صورت میگیرد که در هر صورت، هر دو هدف را با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا، میتواند بصورت همزمان پوشش دهد.
سامانه های بازیافت حرارت جهت استفاده از حرارت، تولید برودت و یا تولید انرژی از حرارت اتلافی مورد استفاده قرار میگیرد که با توجه به ساختگاه و شرایط نیروگاه و بارهای حرارتی یا … موجود در مجموعه و یا مشتریان حرارت بیرونی، امکان طراحی جهت بازیافت و استفاده از این حرارت اتلافی جهت افزایش راندمان مجموعه تولید نیروگاه، استفاده کرد.
رمزارزها یا ارزهای دیجیتال، که تولید آنها (یا اصطلاحا ماینینگ – Digital Currency Mining) امروزه به یک فرآیند اقتصادی برای نگهداری از این سیستم که نسبتا مفهومی جدید است و بعنوان پاداش تعلق میگیرد، و با توجه به نیاز اصلی این کارخانه تولید ارز که برق مصرفی میباشد(در کنار دستگاهها)، ارتباطی نزدیک بین ارزهای دیجیتال و تولید پراکنده برق وجود دارد.